5 faktaa miksi Yora on hyvä valinta herkkävatsaisille koirille

1. Vain yksi proteiininlähde

Yora käyttää 100-prosenttisesti vain hyönteisproteiinia, joka on helposti sulava proteiinin lähde. Näin koiran on helppo hyödyntää ravintoaineet sen lyhyessä suolistossa. Hyönteisproteiinin proteiinipitoisuus on vastaava kuin tuoreella lihalla, mutta se rasittaa koiran munuaisia vähemmän. 

2. Uusi proteiininlähde

Tämä ainutlaatuinen ja uusi proteiininlähde tarkoittaa vähemmän mahdollisuuksia olla sille allerginen. Kärsiikö koirasi proteiiniallergioista? Yora tarjoaa luonnollisen ja hellävaraisen vaihtoehdon. 

3. Hypoallergeeninen

Meidän tehtävä on huolehtia koirien herkistä vatsoista ja siksi ainesosiksemme on valittu toukan lisäksi muun muassa kaura ja peruna. Ne tukevat koirien luonnollista ruokavaliota ja vapauttavat hitaasti energiaa. Persilja tukee munuaisten terveyttä ja kurpitsa lisää ravintokuituja.

4. Vehnätön ja soijaton

Vehnä sekä soija ovat yleisimpiä allergeeneja, joten reseptimme eivät sisällä lainkaan niitä.

5. Probiootit

Suoliston hyvinvointi on yhteydessä koko koiran hyvinvointiin. Haluammekin, että Yora-kuivaruoat tukevat koirasi suoliston hyvinvointia ja pitävät bakteerikannan hyvänä. Tämän vuoksi lisäsimme reseptiin muun muassa panimohiivaa ja sikuria, joka sisältää paljon prebiootteja. Prebiooteilla tarkoitetaan sulamattomia kuituyhdisteitä, joita suoliston bakteerikanta käyttää kasvualustanaan. Suoliston hyvä bakteerikanta tekee suolen limakalvon mikrofilmistä suojaavan, tukee vastustuskykyä ja torjuu haitallisten mikrobien hyökkäyksiä.