5 syytä miksi käytämme Tetra Pak -kartonkipakkauksia märkäruokaamme

Yora märkäruoka koirille Tetra Pak

Yora-märkäruoka on kutkuttanut monien koirien makuhermoja siitä lähtien, kun se tuli markkinoille. Terveellinen, viljaton, yhden proteiinin hyönteismärkäruoka on ravitsevaa ja uskomattoman herkullista.

Terveyshyödyt, hyönteisproteiini ja makuelämykset eivät ole ainoita asioita, joka erottavat meidät muista märkäruoista. Tetra Pak -kartonkipakkaukset ovat helppokäyttöisiä ja tukevat tehtäväämme olla ympäristöystävällisempi lemmikkieläinruoan valmistaja. Alla viisi syytä, miksi olemme valinneet kartonkipohjaisen pakkauksen märkäruoallemme.

1. Vastuullisesti hankittu

Yora märkäruoka -pakkaukset ovat valmistettu uusiutuvista paperi- ja puukuitulähteistä, jotka ovat Forest Stewardship Council (FSC™) -sertifioituja. FSC™-sertifiointi on tunnustus siitä, että toimittaja vastaa markkinoiden tiukkoihin vaatimuksiin kestävästä tuotannosta. Vaatimus koskee niin puiden istuttajia, kasvattajia kuin kaatamisesta vastaavia, sekä puutavara- tai paperitehtaita ja tuotantolaitoksia, joissa tuotteet valmistetaan.

2. Parempaa ympäristölle

Näiden laatikoiden hiilijalanjälki on 85 % pienempi kuin terätölkkien, joita käytetään tyypillisesti lemmikkien märkäruokien valmistuksessa. Kasvit sitovat hiilidioksidia ilmakehästä. Koska pakkauksemme ovat valmistettu kasvikuitupohjaisista materiaaleista, tukevat ne jo kasvien kasvaessa luonnon hyvinvointia, toisin kuin perinteiset fossiilipohjaiset materiaalit. Kuten Yora-ruoalla, on pakkauksellakin huomattavasti pienempi ympäristövaikutus verrattuna perinteisiin tuotteisiin.

Yora Tetra Pak märkäruoka

3. Pienemmät kuljetuskustannukset

Kartonkipakkaukset painavat paljon vähemmän kuin teräspurkit. Kuutiomuotonsa ansiosta, ne sopivat paremmin myös toimituslaatikoihin ja voimme optimoida kaiken tilan. Itse asiassa, jopa 35 000 Yora märkäruokapakkausta mahtuu yhdelle lavalle! Tämä tilan maksimointi tarkoittaa myös enemmän tavaraa kuljetuskalustoon ja vähemmän ajoa.

4. Helposti kierrätettävä

Kestävää kehitystä tukien, pakkauksemme ovat luonnollisesti kierrätettäviä. Voit kierrättää Yora-märkäruokapakkaukset kartongin mukana. Tällä tavoin pakkauksista voidaan valmistaa uusia tuotteita, vähennät uuden raaka-aineen käyttötarvetta ja vähennät kasvihuonepäästöjä.

5. Helppokäyttöisiä

Pahvipakkauksia on helppo käyttää. Avaaminen on helppoa, ruoan saa helposti ulos ja kierrätysastiassa tyhjä, litistetty pakkaus vie vähän tilaa. Yora-märkäruokapakkaus on siis ekologisesti helppo ratkaisu! Ja ruoan loppukäyttäjä arvostaa varmasti nopeasti katettua ruoka-annosta.

Jokapäiväiset arjen valintamme vaikuttavat ympäristöömme. Haluamme helpottaa lemmikkien omistajien kestävien valintojen tekoa - joka päivä!