Dreamers - rauhoittaa luonnollisesti koiraasi

Pelkääkö koirasi ukkosta ja ilotulitteita tai ahdistuuko hän, kun hänet jätetään yksin kotiin? Dreamers on tuote, joka voi tarjota helpotusta näihin tilanteisiin koirallesi - ja mikä parasta se toimii samalla herkkuna ja on maistuvaa. 

Dreamersit ovat käsinleivottuja ja paistettu alhaisessa lämpötilassa artesaani uunissa, jotta kaikki ravintoaineet säilyvät tuotteessa. Rauhoittavina ainesosina tuotteessa toimii valeriaanan juuri, sitruunamelissa ja kamomilla, jotka ovat täysin luonnollisia tuotteita, eivätkä kuormita koiran elimistöä. Eläinlääkärit, joilla on holistinen lähestyminen eläimen hyvinvointiin, suosittelevat näitä rohtokasveja ahdistuneille koirapotilailla. 

Ehdollista koiraa Dreamersin avulla

Tunnemme koiramme itse parhaiten. Missä tilanteessa tai tilassa tunnistat, että koirasi stressaa? Anna ennen näitä hetkiä koirallesi Dreamers-herkkuja ja voit yhdistää herkun ja epämiellyttävän tilanteen koirallesi, jotta tilanne tulisi koirallesi mieluisammaksi. 

Välillä koirat voivat olla levottomia myös iltaisin, kun aletaan valmistautua levolle. Onko tämä teille tuttu tilanne? Tee nukkumaanmenosta koirallesi kiva tapa ja anna hänelle aina muutama Dreamers ennen nukkumaanmenoa ja koirasi alkaa yhdistämään iltaherkut nukkumiseen. Olemmekin saaneet monia mukavia palautteita Dreamers-herkun käytöstä yorailijoilta: 

Olen ottanut koirieni kanssa tavaksi antaa vielä iltapalan ja -lenkin jälkeen Yoran Dreamers-keksit.

Sitä en tiedä vaikuttaako tämä heidän uniinsa, mutta koirat ovat oppineet odottamaan näitä ennen nukkumaan menoa. Tästä on tullut meille tosi hauska iltarutiini ja keksit maistuvat koirista erinomaisilta.”

Pieni katsaus ainesosiin

Haluammekin aluksi muistuttaa, että koiramme ovat yksilöitä ja mikä toimii naapurin Pupelle, ei välttämättä toimi omalle koirallemme. Mikäli koirasi käyttää lääkitystä tai hänellä on sairauksia, suosittelemme aina uusien tuotteiden käyttöönoton yhteydessä keskustelemaan aluksi eläinlääkärisi kanssa asiasta.

Valeriaanan juurta käytetään globaalisti koirien erilaisten ahdistustilojen, hyperaktiivisuuden, levottomuuden ja stressitilojen hoitoon. Rohtoa saattaa olla saatavilla erilaisissa muodoissa: kapseleina, nestemäisenä tai jonkinlaisessa tuotteessa, kuten meillä Dreamers-herkuissa. 

Kamomillan olemme oppineet tuntemaan omista arjen tuotteistamme, kuten teestä, joka rauhoittaa niin vatsaamme kuin hermojamme. Kamomilla voi tuoda helpotusta myös koirallemme yleisesti lievään ahdistukseen, masennusoireisiin sekä unettomuuteen, samalla kun se hellii vatsaamme ja voi tuoda lievitystä tulehdusoireisiin.

Sitruunamelissa on todella koiraystävällinen yrtti, joka tunnetaan hermoja rauhoittavana sekä rentouttavana kasvina. Se voi myös neutralisoida mahalaukun ja suoliston kaasuja. Tämä vinkkinä niille koiran omistajille, joiden koirien ilmavaivat ajavat ihmiset pois huoneesta. Sitruunamelissa voi tuoda helpotuksen myös iäkkäämpien koirien kognitiivisiin toimintahäiriöihin ja vähentää tämän aiheuttamaa levottomuutta. Eniten kuitenkin sitruunamelissaa on käytetty koirilla ruoasulatuskanavan ongelmiin, eroahdistukseen, unettomuuteen, stressiin ja ärtyisyyteen.

Dremers-herkuissa on vain 0,5-prosenttia jokaista yrttiä, joten yliannostukseen ei ole pelkoa, kun noudatat annostusohjetta (noin 10 herkkua päivässä). Ota tuote testiin ja yhdistä herkut epämiellyttävään tilanteeseen tai asiaan ja rentouta koiraasi täysin luonnollisella tavalla. Lue lisää tuotesivulta >>