Suuren suosion saanut proteiinipatukka

"Maistuu koirille hyvin. Helppo säilyttää ja ei murene taskussa. Meillä annetaan tästä palat koirille treenien jälkeen ja on vaelluksissa mukana. Todella kivasti rasvaa ja proteiinia."

Tämä on vain yksi lukuisista positiivisista palautteista, joita olemme saaneet YORAn koirille suunnatusta proteiinipatukasta. Haluammekin kertoa siitä lisää.

Ensimmäinen kysymys usein on: "Onko tämä siis koiralle?". Patukan koko vastaa pitkälti ihmisille myynnissä olevia proteiinipatukoita. Mutta kyllä, se on koiralle. Kokonsa ansiosta patukka mahtuu näppärästi mukaan vaikkapa taskuun tai pienempäänkin kassiin tai vyölaukkuun. YORA-proteiinipatukan voisi sanoa olevan nopea, helppo ja maistuva energian lähde. Haluammekin antaa ystävällisen varoituksen: Älä syötä karvakaverille vahingossa aivan liikaa patukkaa, vaikka se maistuukin. Koiralle voi käydä helposti samalla tavoin kuin meille ihmisille. Vaikka piti ottaa yksi pala suklaapatukasta, huomaakin syöneensä koko patukan 😅  Eli 1-2 palaa aktiviteetin jälkeen tai välissä riittää. 

Laatu edellä

Yora-proteiinipatukan laadukkaat ravinteet imeytyvät hyvin koiran elimistöön ja koirasi jaksaa taas paremmin. Patukka ei myöskään täytä koiran vatsaa liikaa, oli sitten kyseessä agilitykisat, näyttelypäivä tai vaikkapa pidempi vaellus.

Proteiinipatukassa on raakaproteiinia 28,1% ja rasvoja 11,7%, eikä se sisällä viljoja. Jopa 50-prosenttia patukasta sisältää Yora-toukkaa. Tämä tuote on oivallinen antamaan lisää boostia tilanteissa missä sitä tarvitaan.  

Sopii useaan tilanteeseen

Monet ottavat tuotteen mukaan muun muassa vaelluksille, kisa- ja näyttelypäiviin ja kokonsa ansiosta se mahtuu pieneen tilaan. Vain muutama pala riittää koiralle mainiosti aktiviteetin aikana tai sen jälkeen. Mikäs sen parempaa, kuin viettää luonnossa eväsretkeä ja antaa kaverille muutama herkku kiitoksena loistavasta päivästä.

Treeneissä YORA-proteiinipatukka toimii mainiona palkkana ja myös ne nirsoimmat kaverit haluavat tehdä paremmin, jotta saavat maistuvan palkkion hienosta suorituksesta. Pidempi kestoisissa harjoituksissa patukka on täydellinen täyttämään energiavajetta ja antamaan uutta lisäpotkua suoritukseen. 

Tuote sopii kaikenkokoisille ja -ikäisille sekä moniin harrastuksiin.

YORA-proteiinipatukkaa tilataan verkkokaupastamme isompiakin eriä, siksi olemme nyt lisänneet mahdollisuuden tilata kerralla koko laatikko eli 12 kpl. Käy kurkkaamassa ja tilaa yksittäin tai isompi erä kerrallaan. Muista jättää tuotteen alle kommentti omista kokemuksistasi patukan parissa. Kiitos!