Yorailijat esittäytyvät: Alpha ja Kingi

Alpha ja Kingi Belgianpaimenkoirat yorailijat

Tässä blogitekstissä kerromme kahdesta aktiivisesta Belgianpaimenkoira tervueren pojasta: Alpha 2v 7kk ja Kingi 4kk. Tämän kaksikon löydät myös Instagramista @tervueren_ boys. Antaa kuitenkin Alphan ja Kingin ihmisen eli Marjaanan kertoa heidän aktiivisesta elämästään ja arjesta.

Alpha Belgianpaimenkoira Yora koiranruoka

ALPHA

Alpha on energinen nuori mies ja harrastamme aktiivisesti monia eri lajeja sekä liikutaan todella paljon luonnossa.  Olen aikaisemmin syöttänyt useiden eri merkkien energiaruokaa, jotta jätkään tarttuisi massaa, enkä ole ollut täysin tyytyväinen näihin ruokiin. Itselleni on tärkeää, että ruoka imeytyy koiraan ja sen näkeekin näppärästi kyljistä, koiran energiatasosta sekä lopputuotoksesta. Bongasin siskoni kautta Yoran, kun hän taas syöttää sitä allergisista syistä koiralleen. Hänen Brasilianterrierinsä on "tikissä" eli erittäin hyvässä lihaskunnossa Yoraa syödessään. Testasimme aluksi treeneissä siskoltani saatua Yoran proteiinipatukkaa, mihin Alpha oli ihan hulluna.

Alpha yorailija Belgianpaimenkoira

TESTATEN KÄYTTÄJÄKSI

Itseäni kiehtoivat eniten proteiinipatukat ja niissä oleva proteiinin sekä rasvan määrä. Proteiinipatukat kulkivat aktiivisesti treeneissä ja vaelluksilla mukana.
Sitten päätin aloittaa mielenkiinnosta ruokkia Alphaa Yoran All breedillä ja olenkin ollut erittäin tyytyväinen, että lähdin kokeiluun. Ruoka on selvästi laadukasta ja imeytyy hyvin. Alphan paino on pysynyt erinomaisena ja ulosteen koostumus on ollut kiinteää. Sitä ei todellakaan tule ulos kilokaupalla, niin kuin jostain muista merkeistä on tullut ja ilmavaivat ovat poissa. Ollaan yorailtu nyt noin puoli vuotta ja Yoran lisäksi ruokaan menee aina välillä erilaisia lihoja ja välillä olen sekoittanut Yoran Puppya ja All Breedia sekaisin. 

Kingi pentu yorailija belgianpaimenkoira

KINGI 

Kingi (4 kk) lenkkeilee aktiivisesti meidän kanssamme luonnossa ja käymme viikottain treenailemassa hallilla. Kingi on alkanut syödä Yoran Puppya melkein heti kotiin saavuttuaan. Olen ollut Yoran kuivaruokaan tyytyväinen ja oli luontaista aloittaa Kingin ruokkiminen myös sillä. Penturuoassahan on tärkeää ottaa huomioon muun muassa kalsiumin ja fosforin suhde ja Yorassa näiden suhde on erittäin optimaalinen. Proteiinin ja hivenaineiden määrää kannattaa myös
pitää silmällä ja koen Yoran Puppyssa kaiken osuvan kohdilleen.
Myös Kingin ruokaan lisään erilaisia lihoja sekaan ja vatsa on toiminut erinomaisesti. Pentu on muutenkin kasvanut tasaisesti ja on hyvässä painossa.
Olen hyvillä mielin palkannut pentua Yoran Rewards -herkuilla, jotka ovat olleet erittäin maistuvia, eivätkä ne onneksi ole kaloripommeja. Söpöyslisän herkut saavat ihanasta muodostaan.
Kingi pentu yorailija belgianpaimenkoira

Tehokaksikko suosittelee Yoraa myös
muille aktiivisille koirille! 

T: Marjaana, Alpha ja Kingi