Yorailijat esittäytyvät: Elli

Elli yorailija Havaton

Tällä kertaa pääsemme tutustumaan yorailijablogissa pieneen, valkoiseen ystäväämme Elliin. Ennen kuin päästämme Ellin ihmisen, Jutan, kertomaan heidän elämästään, annetaan Ellin kuvailla itseään:

"Hei! Täällä Elli, 6-vuotias Havaton. Äitini on havannankoira ja isäni cotondetulear. Asun ihanan idyllisessä Porvoossa, joen varrella emännän ja isännän kanssa. Ihmisveljeni on muuttanut omilleen ajat sitten. Luonteeltani olen iloinen, innostunut ja ihmisrakas, välillä itsepäinen. Nukun yöt mamman tyynyllä tai isun jaloissa."

Seurakoira tuli taloon

Elli tuli perheenjäseneksi 6 vuotta sitten. Aikaisemmin meillä oli espanjanvesikoiria, toisella kaksi pentuetta. Heidän jälkeensä oli vaikea löytää sopivaa rotua. Etsimme pientä seurakoiraa, jonka voisi ottaa mukaan ulkomaan matkoille. Elli vaikutti heti sopivalta melle.

Elli Havaton yorailija

Koira monipuolisesti mukana

Elli harrasti nuorempana agilityä. Nykyään se harrastaa kaikkea meidän kanssamme: mökkeilyä, suppailua, veneilyä, metsäkävelyjä luontopoluilla sekä tryffeleiden etsintää. Ellin kanssa olemme käyneet kymmenisen kertaa ulkomailla, olemme lentäneet jopa Kanariansaarille asti. Elli on aina mukana kaikkialla minne koirat saavat tulla mukaan. Terassit ja jätskikioskit ovat ihania kesäjuttuja. Koirakaupassa käydään kahden viikon välein.

Elli Havaton yorailija

Laadukas ja maistuva koiranruoka

Ellin siirtyminen yorailijaksi oli lottovoitto! Etsin Ellille sopivaa kuivaruokaa melkein kuusi vuotta. Kaikki kuivaruoat tukkivat suoliston tai sitten ne eivät maistuneet. Märkäruoan syömisen Elli lopetti itse. Yoran bongasin Instagramista puoli vuotta sitten ja se vaikutti heti hyvältä: täydelliset raaka-aineet ja eettisyys ennen kaikkea. Meidän perheellemme hiilijalanjälki on aina ollut tärkeää. Hienoa, että Ellikin pienentää sitä.

Ellille maistui alusta asti Yora, eikä vatsan kanssa ole ollut mitään ongelmia. Enää ei myöskään tarvitse ahmia ruokaa. Yora-herkut ja -patukat ovat aina mukana. Käytämme niitä koulutuksessa, palkkioina, aktivointileluissa, rauhoittamiseen sekä ihan vain nameina päivittäin. Ellin suosikki on Yora-proteiinipatukat.

Elli yorailija Havaton proteiinipatukka

Ellin turkki on nykyään entistä valkoisempi, kiiltävämpi ja pehmeämpi. Ihana nähdä Ellin voivan paremmin, hyvinvoivalta ja onnelliselta - kiitos Yoran.


Terveisin,
Jutta & Elli

Käy tutustumassa Elliin paremmin hänen Instagram-tililtään:
@elli_the_havaton

 

Oletko jo lukenut: