Hyönteisproteiinin hyödyt

 

1. ELÄINLÄÄKÄRIEN HYVÄKSYMÄ UUSI PROTEIINILÄHDE

Yhä useampi eläinlääkäri suosittelee hyönteispohjaista proteiinilähdettä koirille, joilla on yleisimpiä proteiiniallergioita.


Hyönteisproteiini soveltuu erinomaisesti koirille, joilla on herkkä vatsa. Toukkamme sulavat jopa helpommin kuin kana.

Voit kysyä aiheesta omalta eläinlääkäriltäsi.

 

2. HYÖNTEISET OVAT TODELLA MAUKKAITA

Testasimme yhteensä 29 reseptiä, kunnes pääsimme lopputulokseen, jossa jokainen koira nuoli kuppinsa puhtaaksi. Katso makutestivideomme ja totea asia itse.


3. TOUKKAMME SYÖVÄT PUHTAASTI YLIJÄÄMÄKASVIKSIA 

 

Toukkamme ovat luonnon omia, ensisijaisia komposteja. Ne auttavat ihmisiä prosessoimalla ylijäämäruokaa. Kun ne ovat syöneet lähitilojen ylijäämäkasvikset, tulevat ne osaksi luonnon omaa ravintoketjua ja auttavat meitä taas kasvattamaan lisää ruokaa. Mustasotilaskärpäsen toukan lanta sopii hyvin kasviravinteeksi.

Toukkiin ei keräy­dy raskasmetalleja, sillä niiden sisällä oleva bioreaktori on luotu haitallisten aineiden käsittelyä varten.

 

4. PAREMPAA PLANEETALLEMME 

Tämä kaavio osoittaa perinteisen lihantuotannon ympäristövaikutukset, mukaan lukien karjalle syötettävät valtavat määrät soijaa ja viljaa.5. TOUKAT OVAT TÄYNNÄ HYVIÄ AINESOSIATodellisuudessa, et aina saa lihasta luvattuja parhaita paloja. YORA käyttää koko toukan, joten saat kaiken lupaamamme hyvän.
 

Nopeakasvuinen mustasotilaskärpäsen toukka sisältää huimat 45 prosenttia proteiinia, 44 prosenttia rasvaa ja runsaasti kalsiumia sekä kaikki lemmikkisi tarvitsemat aminohapot ja mineraalit.

 

6. LEMPEÄMPÄÄ ELÄINTEN KASVATUSTA


Me ihmiset voimme usein varmistaa syömämme lihan tai kalan alkuperän ja selvittää onko se kasvanut vapaasti sekä tuotettu eettisesti.

Useiden lemmikkieläinruokien kanssa et saa tätä mahdollisuutta. Rahoitat usein lihan tehotuotantoa, joka on muuttanut maatalouden kustannustehokkaaksi agribisnekseksi. Tuotannossa käytettäviä elämiä kasvatetaan usein teollisissa oloissa.

Yoran toukat kasvatetaan puhtaissa, valvotuissa ja laadukkaissa olosuhteissa Hollannissa, Protixin farmilla. Hyönteisten kasvatusta pidetään eettisempänä kuin perinteisten tuotantoeläinten kasvatusta, koska useat hyönteislajit esiintyvät luonnossakin suurina ja tiheinä esiintyminä. Nykyisen käsityksen mukaan hyönteisien lajityypilliseen käyttäytymiskriteerien täyttymiseksi riittää, että niillä on ruokaa, vettä ja ne saavat lisääntyä (van Huis ym. 2013). Toukat ovat vaihtolämpöisiä ja niiden kehon lämpötilaa lasketaan, jolloin niiden aineenvaihdunta hidastuu ja ne menevät horrokseen. Tällöin toukan yksinkertainen hermosto ei tunne mitään jatkotoimenpiteitä. 

 

7. EI KASVUHORMONEJA TAI ANTIBIOOTTEJA

80% maailman antibiooteista käytetään eläintuotantoon, ja kasvuhormoneilla saadaan eläimet kasvamaan nopeammin. Toukkamme kasvavat nopeasti luonnollisesti, eikä niitä tarvitse hoitaa sairauksilta.

EU:n terveyskomissaari on nostanut antibioottiresistenssin yhdeksi kolmesta suuresta Eurooppaa uhkaavasta terveyskriisistä. Suomessa antibiootteja käytetään vähän tuotantoeläimillä.

 

OLETKO VALMIS VÄHENTÄMÄÄN GLOBAALIA HIILITASSUNJÄLKEÄSI?
KOKEILE YORAA JO TÄNÄÄN!