Tapaa asiantuntijamme

Emme olisi pystyneet kehittämään YORA-tuotteita ilman näiden ammattilaisten ja yritysten apua. 
Suuri kiitos!

TARIQUE ARSIWALLA
JA KOKO PROTIX-HENKILÖKUNTA

Protix on korkean teknologian maatila, joka tuottaa herkullisia toukkia. Päätimme työskennellä heidän kanssaan, koska heillä on energiatehokkain maatila ja he suhtautuvat intohimoisesti toukkiensa parhaaseen mahdolliseen laatuun.

Kees Aarts ja Tarique Arsiwalla ovat perustaneet yrityksen Hollannissa ja Protix on yksi maailman johtavista hyönteisiä viljelevistä tiloista. He aloittivat yrityksen tuottamaan terveellistä ja vastuullista rehua kalatiloille.

Heidän asiantuntijaryhmänsä on analysoinut hermetia illucens-toukkien ravinnollista koostumusta vuosien ajan ja todennut, että sillä on uskomattomia terveyshyötyjä monille eläimille. He ovat hienosäätäneet ja hioneet viljelyprosessin kaikkia vaiheita tehdäkseen siitä mahdollisimman tehokkasta ja inhimillistä.

 

WILL BISSET
RAVITSEMUSASIANTUNTIJA

Will on kävelevä tietosanakirja lemmikkien ravinnosta ja hänellä on biologian tutkinto, jossa hän on erikoistunut eläinten fysiologiaan ja solubiologiaan.

Hänellä on myös tarttuva innostus kokeelliseen keittiöön. Hän keitti, paistoi, testasi ja maustoi 29 reseptiä ennen kuin oli täydellisen tyytyväinen ensimmäiseen YORA-ruokaamme. Kannattaa seurata meitä ja näet mitä Will meille seuraavaksi kokkaa. 

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN TULOSTIN

Emme lopettaneet työtämme hyvään ruokaan, vaan halusimme myös pakkausten olevan mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Pakkauksemme on suunniteltu helposti hajoavaksi biohajoavissa olosuhteissa. Kuivamuonapusseissa käytetään  uskomattoman puhdasta painoprosessia, jossa käytetään vesipohjaista mustetta. Näin ilmakehään ei vapaudu helposti haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), jotka saastuttavat ilmaa ja ovat haitallisia eläville organismeille.