Toimitusehdot

Nopea ja luotettava toimitus

Valittavanasi on kuljetusyhtiöistä

 • Posti: Postipaketin noudat tai lähetät vaivattomasti laajasta yli 1400 palvelupisteen verkostosta, johon kuuluvat postit ja pakettiautomaatit. www.posti.fi
 • Matkahuolto: Matkahuolto ylläpitää Suomen laajuista paketinkuljetusjärjestelmää, joka perustuu linja-autoliikenteen aikataulutettuun reittiverkostoon. Toimintaan kuuluu lisäksi nouto- ja jakelupalvelu. www.matkahuolto.fi
 • DB Schenker: DB Schenker kuljettaa niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin verkkokauppojen lähetykset Suomessa. DB Schenkerin kattava noutopisteverkosto palvelee asiakkaita aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. www.noutopistepaketti.fi
 • GLS: GLS on Euroopan pakettikuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike.
  gls-group.eu
 • Toimitamme tilauksia myös kaikkiin muihin EU-maihin. 
 • Toimitusmaksu on 4,95 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 100 eurolla, toimitusmaksu on 0 euroa. Tilauksen enimmäispaino on 30 kg*.
 • Toimituskulut muihin EU-maihin ovat 15 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 200 eurolla, toimitusmaksu on 0 euroa.


Käsittelemme tilaukset saapumisjärjestyksessä, tavallisesti kolmen arkipäivän kuluessa. Käsittelynopeus varaston työtilanteesta riippuen voi olla ilmoitettua nopeampi tai hitaampi. Mikäli tilaus sisältää tuotteita, joita ei tilaushetkellä ole varastossa jää tilaus odottamaan niiden saapumista varastolle.


Tuotteita ei jälkitoimiteta.
 Saat vahvistuksen käsittelemästämme tilauksesta sähköpostilla. 


* = toimitusmaksu yli 30 kg:n tilauksille on 50 euroa.


Nouto Postin pakettiautomaattista


Toimitusmaksu 4,95 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 100 euroa


Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saapuneesta lähetyksesta saat ilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla. Saapumisilmoituksessa on kerrottu PIN-koodi, joka syötetään pakettiautomaattiin pakettia noudettaessa. Paketin lähdettyä varastoltamme, on sen toimitusaika normaalisti 1–2 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2–3 arkipäivää. Lähetystä säilytetään pakettiautomaatissa 7 vuorokautta.


Nouto toimipisteestä


Toimitusmaksu 4,95 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 100 euroa


Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi toimipisteeseen. Saapuneesta lähetyksestä saat ilmoituksen tekstiviestillä. Paketin lähdettyä varastoltamme, on sen toimitusaika normaalisti 1–3 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2–4 arkipäivää. Lähetystä säilytetään noutopisteessa 7 vuorokautta.


Seurantatunnuksen alku kertoo kuljetusyhtiön:

 • Posti: JJFI
 • Ulkomaantoimitus (Posti): CE
 • Matkahuolto: MH
 • Schenker: 462


Ulkomaantoimitus


Toimitusmaksu 15 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 200 euroa


Tilaus toimitetaan postipakettina valitsemaasi noutopisteeseen tai kotiinkuljetuksena. Tilauksen enimmäispaino on 30 kg.


Toimitusaika on tavallisesti 2–7 arkipäivää siitä, kun paketti on lähtenyt varastolta.


Norjaan, Sveitsiin, Ahvenanmaalle, Kanarian saarille ja muihin EU:n arvonlisäveroalueen ulkopuolisille alueille emme valitettavasti toimita lähetyksiä. EU-veroalueeseen kuuluvat maat ja alueet voit tarkistaa tästä.


Käytämme ulkomaantoimituksiin eri kuljetusyhtiötä. Halutessasi lisätietoja jo lähteneestä paketista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


Tilausvahvistus


Toimitamme onnistuneesta tilauksesta sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse. Saat myös ilmoituksen ja pakettisi seurantatunnuksen sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä, kun tilauksesi on lähetetty. Ulkomaalaisiin puhelinnumeroihin tekstiviestit eivät valitettavasti välity.