Toimitusehdot

Nopea ja luotettava toimitus

Logistiikkakumppanimme on Posti.

 • Posti: Postipaketin noudat tai lähetät vaivattomasti laajasta yli 1400 palvelupisteen verkostosta, johon kuuluvat postit ja pakettiautomaatit. www.posti.fi
  • Toimitusmaksu on 6 euroa. Tilatessasi tuotteita vähintään 100 eurolla, toimitusmaksu on 0 euroa ja yli 120 euron tilauksiin kotiinkuljetus veloituksetta.

  Käsittelemme tilaukset saapumisjärjestyksessä, tavallisesti yhden-kolmen arkipäivän kuluessa. Käsittelynopeus varaston työtilanteesta riippuen voi olla ilmoitettua nopeampi tai hitaampi. Mikäli tilaus sisältää tuotteita, joita ei tilaushetkellä ole varastossa jää tilaus odottamaan niiden saapumista varastolle.

  Tuotteita ei jälkitoimiteta. Saat vahvistuksen käsittelemästämme tilauksesta sähköpostilla. 


  Nouto Postin pakettiautomaattista

  Toimitusmaksu 6 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 100 euroa.

  Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saapuneesta lähetyksesta saat ilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla. Saapumisilmoituksessa on kerrottu PIN-koodi, joka syötetään pakettiautomaattiin pakettia noudettaessa. Paketin lähdettyä varastoltamme, on sen toimitusaika normaalisti 1–2 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2–3 arkipäivää. Lähetystä säilytetään pakettiautomaatissa 7 vuorokautta.


  Nouto toimipisteestä


  Toimitusmaksu 6 euroa / 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 100 euroa


  Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi toimipisteeseen. Saapuneesta lähetyksestä saat ilmoituksen tekstiviestillä. Paketin lähdettyä varastoltamme, on sen toimitusaika normaalisti 1–3 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2–4 arkipäivää. Lähetystä säilytetään noutopisteessa 7 vuorokautta.

  Tilausvahvistus

  Toimitamme onnistuneesta tilauksesta sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse. Saat myös ilmoituksen ja pakettisi seurantatunnuksen sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä, kun tilauksesi on lähetetty. Ulkomaalaisiin puhelinnumeroihin tekstiviestit eivät valitettavasti välity.