UUTUUDET

Yora tuotevalikoima


NYT VALIKOIMASSA

Kaikille roduille suunnattu aikuisen koiran hyönteiskuivaruoka saa rinnalleen uusia tuotteita, kun YORA-sarja täydentyy uusilla tulokkailla.

YORA-kuivaruoassa käytetty Omega3 saadaan merilevästä. Levät tuottavat luonnostaan omega3-rasvahappoja, joita on kalanmaksaöljyssä, ja kalat saavat niitä lähinnä levien syömisestä. YORA haluaa saada myös Omega3-rasvahapot mahdollisimman puhtaasta ja prosessoimattomasta alkulähteestä. Omega-3-rasvahapot tukevat aivojen kehitystä sekä edesauttavat ihon hyvinvointia ja tekevät turkista kauniin ja kiiltävän.

YORA-kuivaruoka PENNUILLE - OSTA >>

YORA tarjoaa pennuille riittävän ja tasapainoisen ravinnon saannin Puppy-kuivaruoalla. Ymmärrämme, että kasvavan koiran ruuansulatus on vielä kehittymätön ja se tarvitsee ruuasta saatavia suojaravinteita, energiaa, hiven- ja kivennäisaineita paljon tiiviimmässä syklissä kuin aikuinen koira. YORA Puppy -kuivamuona tarjoaa hyvän biosaatavuuden eli ravintoaineet ovat hyvin hyödennettävässä muodossa ja imeytyvät ruoansulatuksessa, ovat käytettävissä aineenvahdunnassa ja varastoituvat kudoksiin. 

YORA-kuivaruoka PIENILLE RODUILLE - OSTA >>

Pienikokoisten rotujen koirilla on suurehko energiantarve, mutta verraten pieni vatsalaukku ja lyhyt ruoansulatuskanava. Olemme lisänneet tähän tuotteeseen rasvan määrää, pienentäneet nappulan kokoa ja pitäneet tuotteen laadun sekä sulavuuden totutusti korkeatasoisena. 

YORA-kuivaruoka SUURILLE RODUILLE - OSTA >>

Suurikokoiset koirat tarvitsevat erityistä huomiota ravinnossaan. YORA tarjoaa tasapainoisen, laadukkaan, erittäin hyvin sulavan ja hypoallergisen vaihtoehdon koiran hyvinvoinnille. Isojen rotujen kuivamuonassa olemme huomioineet erityisesti luiden ja nivelten hyvinvoinnin tarjoten

  • optimaalisen kalsium-fosforitasapainon vahvistamaan luustoa isommankin rasituksen alla
  • korkeamman määrän nivelsuoja-aineita sekä mineraaleja edistämään nilvelten, nivelsiteiden ja rustojen hyvinvointia
  • korkeamman omega3-pitoisuuden voitelemaan koiran niveliä luonnollisesti ja vähentämään lemmikkisi tulehdusta ja kipua.

YORA-kuivaruoka SENIORI-IKÄISILLE - OSTA >>

YORA Senior-light tarjoaa ikääntyvälle koiralle tasapainoisen, laadukkaan ja vastuullisen kuivamuonan, joka ottaa huomioon seniori-ikäisen koiran tarpeet. Nivelten ja rustojen hyvinvoinnista huolta pitävien glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin määrää on nostettu, jolloin ikääntyvälle koiralle ei tarvitse erikseen ostaa lisäravinteita. Senior-light kuivamuonan rasvan määrää on vähennetty, jotta kalorien määrä on alhaisempi. Ikääntyvillä koirilla saattaa ilmetä myös dementiaa eli koiran kognitiivista dysfunktiota, joka näkyy kognitiivisina ja käytökseen liittyvinä muutoksina. Varsinaisia lääkkeitä vaivaan ei ole, mutta paras hoito on ennalta ehkäisy ja lääke tarjota lemmikille koko sen elämän ajan tarpeeksi liikuntaa ja aktivointia sekä laadukasta ruokaa. Olemme lisänneet YORA Senior-light kuivamuonaan erilaisia aivotoimintaa parantavia antioksidanttivalmisteita ja rasvahappoja, joiden käytöstä on havaittu olevan apua joidenkin koirien kohdalla.

 

TERVETULOA MUKAAN YORAN MAAILMAAN - KAIKILLE KOIRILLE!

Reduce their global pawprint with Yora