YORAILIJAT KERTOVAT

Onko koirasi polkuja tallaava ekosoturi? Taisteleeko koirasi ruoka-allergioiden kanssa? Haluamme kuulla kokemuksistanne YORA-ruoan kanssa, joten olethan yhteydessä. Haluamme levittää YORAn ilosanomaa.

Mikäli päivität sosiaalisen median kanavia YORA-päivityksillä, käytäthän #yorailijat ja #YoraExplorer, jolloin myös me muut kuulemme tarinanne. Kerro koirasi tarina tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@yora.fi. Kiitos!

Lue ja katso alta niin suomalaisten kuin englantilaisten YORA-kokemuksista: 

YORA sopi erinomaisesti jopa herkkävatsaisimmalle koiralleni. Nappula on hieman kuiva tuntumaltaan, mutta maku ja sulavuus huippuluokkaa.

- Elli sekä haukut Rita, Katla & Mauri  

 

YORA toimii todella hyvin koiralleni, jolla punehtuu helposti korvat. Korvien kutina ei ole kiusannut Pipoa Yoran käytön aloittamisen jälkeen.Nappulat maistuvat hyvin kaikille koirilleni ja ne voivat hyvin. Plussana mainittakoon, että ruoka ei haise voimakkaasti, kuten kalaruoat, joita annoin usein allergikko-koiralleni.

- Annika & Pipo

 Molli todella pitää Yorasta. Käytän sitä myös palkitsemisherkkuna koulutuksissa. Itselläni on lihantuotantoon liittyviä hyvinvointi- ja ympäristöhuolenaiheita, joihin Yora vastaa.

- Susanne & Molli 

 Jimi on syönyt Yoraa nyt 5 kk. Vaikka aluksi ostin Yoraa ympäristösyistä, olen huomannut suun ympärillä olevien karvojen värjäytymien kadonneen.

- Marko & Jimi

 

Pate ja Aatos tykkäävät kumpikin Yorasta paljon. Menee hyvin myös namina lenkeillä ja koulutuksissa. Ruokimme koiria sekaravinnolla ja vanha kuivanappula vaihtui helposti Yoraan. Aatoksen herkkä vatsa ei ole reagoinut Yoraan mitenkään eli hyvin toimii kummallekin koiralle.

- Jori&Tiina ja Pate&Aatos