YORAN TARINA

MUUTAMME MAAILMAA TOUKKA KERRALLAAN

"HELLO WORLD", olen Tom Neish ja tässä on Dolly sekä pikkumies Elliot. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä maailman vastuullisimman koiranruoan. Se on ollut pitkä ja kiehtova matka, ja minusta tuntuu, että tuotteemme voi todella tehdä muutoksen lemmikkeillemme ja planeetallemme.

Olen työskennellyt lemmikkiteollisuudessa yli 20 vuotta suunnittelijana ja tuotekehittäjänä, ja vuosien varrella olen saanut paljon oppia mikä tekee lemmikkien ruoasta hyvää ja kuinka paljon ihmiset välittävät lemmikkiensä hyvinvoinnista.

Olen viime vuosien aikana huolestunut lisääntyneestä määrästä lemmikkieläinten ruokien, joissa on "ihmisille tarkoitettua lihaa". Nämä premium-lemmikkieläinruoat ovat hienoja tuotteita, mutta kun maapallon keskilämpötila nousee ja saatavilla olevat ravintoresurssit vähenevät, pitääkä meidän todella ruokkia lemmikkeitämme niin paljon lihalla? Laskin, että maailman 500 miljoonaa lemmikkikissaa ja -koiraa kuluttavat noin 23 miljardia tonnia lihaa vuodessa.


Rakastan koiria, mutta heidän ruokavalionsa ei ole hyväksi ympäristöllemme.


Nyt kun minulla on lapsia, olen myös vanhempana huolestunut ilmastonmuutoksesta ja teen parhaani vähentääkseni perheeni lihansyöntiä. Lemmikkimme ovat kuitenkin lihansyöjiä, joten päätin löytää ratkaisun asiaan. Minulla oli "Heureka-hetki", kun kokeilin sirkkajauhoista valmistettua energiapatukkaa. Se oli herkullista ja pohdin, voisiko hyönteiset tarjota täydellisen proteiinilähteen lemmikkieläimille.

Otin yhteyttä maailman huippuosaajiin eläinten ruokinnassa ja entomofagiassa (syötävien hyönteisten tutkiminen). Tehtyämme todella paljon syvällistä tutkimustyötä, päädyimme Hermetia Illucens -toukkiin, jotka olivat ravitsevin ja ympäristöystävällisin vaihtoehto.

Hienoa, että olet löytänyt YORAn! Olen iloinen, että YORA on löytänyt tiensä myös Suomeen ja olemme saaneet hienon sekä kasvavan jälleenmyyjäverkoston sinne. Haluan toivottaa Sinulle ja lemmikillesi mahtavia hetkiä hyönteisproteiinin parissa. Päivitä kuulumisia esimerkiksi Instagramiin #yorailijat, jolloin pääsen tutustumaan myös teihin.

 

Terveisin,
Tom